Læs venligst før køb

Inden du køber kaniner/unger hos mig, bør du læse dette:

- Alle unger er fulde 8 uger før de kommer her fra.

- Der sælges kun sunde og raske kaniner fra Kanin gården - voksne kaniner og unger vil blive gået grundigt igennem inden salg.

- Der avles kun på rolige, tamme kaniner med godt sind - dette giver rolige og trygge unger og jeg ved med garanti at unger der kommer her fra vil være med et godt sind - alle unger her fra vil være i hænder fra start af - de første 2-3 uger er det mine hænder og dufte ungerne kender og efterhånden er det børnene her hjemme der vil hjælpe med at håndtere ungerne dagligt.

- Ønsker man at reservere en unge er man meget velkomme til dette - Kontakt mig for mere information omkring reservation - Dog sælger jeg ikke kaniner til børn og unge under 18 år uden kontakt med en forældre først.

- Man er altid velkomme til at komme og besøge mine kaniner og se evt. kuld. dog ikke uden aftalt tid først - Kommer man uden for aftalt tid, kan man ikke forvente at jeg har tiden til at vise jer ungerne og få en god snak om kaninerne - selvom jeg bruger meget tid på mine dyr værner jeg også om mit privat liv som jeg ønsker folk skal respektere.

- Ungerne vil være ører mærket og der vil medfølger afkomsattest, der følger overgangs foder med til den første tid, og en vejledning med pasning af din lille nye unge.

-skulle ungen gå hen og blive syg eller dø inden for de første 14 dage erstatter jeg med en ny unge når dette er muligt eller giver pengene tilbage, men kun hvis ungen er passet rigtigt og der ikke er tale om vanrøgt eller på anden måde mistrivsel - husk på at ungen har en meget sart mave og derfor ikke tåler uanede mængder af foder og grønt - det er altid en rigtig god idé at læse en masse om det ny anskaffet dyr.


VIGTIGT: Når ungen flytter her fra er det købers ansvar og jeg dækker ikke evt. dyrlægeregninger eller andre udgifter, der måtte komme med jeres kanin.

Lille Storm